Rollerz is een organisatie die zich bezighoudt met het verzorgen van rolschaatsfeestjes (Rollerdisco’s). Op dit moment zijn de feestjes voornamelijk op kinderen gericht, echter is het de bedoeling deze feesten ook voor volwassenen te gaan organiseren zodra hier voldoende interesse voor is.

Wie denkt dat Rollerdisco’s uit de tijd zijn heeft het goed mis. De ouderwetse Rollerdisco’s zijn juist nooit weggeweest uit Nederland en maken tegenwoordig weer een grote opmars. Vooral in de jaren ’80 was het enorm populair. In Rotterdam in de toenmalige Energiehal werd er wekelijks een Saturday Night Skate georganiseerd, welke meer dan duizend bezoekers wist te trekken elke week. Tegenwoordig zijn de Rollerdisco’s wat schaars, er worden hier en daar af en toe wat Rollerdisco’s georganiseerd door diverse organisaties. Sinds enkele jaren is er een vaste Skatelocatie in Capelle (de enige in Nederland tot nu toe).

Rollerz heeft de ambitie ooit ook een eigen locatie te openen in de Bollenstreek (Zuid Holland). Tot de tijd en middelen daarvoor aanwezig zijn zal Rollerz gebruik maken van andere locaties in de buurt.

Wij streven ernaar er elke keer weer een onvergetelijk feest van te maken. U kunt ons daarnaast inschakelen voor het organiseren van uw eigen bedrijfsfeest, schoolfeest, kinderpartijtje of teamuitje. Rollerz beschikt over een grote hoeveelheid rolschaatsen (zowel voor kinderen als voor volwassenen) welke te huur zijn.